Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
GARETT VERONA Smartwatch Silver Black Leather
39.760 Ft 31.307 Ft + ÁFA
Menny.:
  Előnyeink
  •   Gyors kiszállítás
  •   Budapesti átvevőpont
  •   Hatalmas választék
  •   Több ezer termék azonnal, raktárról
  •   Bankkártyás fizetés
  •   Telefonos ügyfélszolgálat
  •   Online chat

GARETT VERONA Smartwatch Silver Black Leather

39.760 Ft 31.307 Ft + ÁFA
Menny.:
13
Elérhetőség - 
Beszállítói raktáron
  • Személyes átvétel:  Ingyenes,
  • Házhoz szállítás:  1 750 Ft-tól,
  • Csomagautomata:  990 Ft-tól,
  • Csomagpont:  1 490 Ft-tól,
  • GLS XXL házhoz szállítás:  9 990 Ft,
  • További információk
Cikkszám: 10030834
Gyártó cikkszám: VERONA_SREB_CZARN_SKOR

Leírás

Garett Verona okosóra - Az Ön napi társa
Szeress bele a Garett cég legújabb ajánlatába! Nézzen ki elegánsan minden helyzetben: az irodában, egy edzésen vagy koncerten, és ráadásul hagyja, hogy kényeztesse magát okosórája kivételes technológiájával. Ellenőrizze az időjárási információkat és az alapvető dolgokat, távolról vezérelje az alkalmazásokat a telefonjáról, és élvezze a könnyű használatot.

Modern technológia
Az 1,3"-os AMOLED kijelzőnek köszönhetően a Garett Verona élénk színekkel, kiváló fekete mélységgel és kiváló betekintési szögekkel gazdagítja mindennapi életét. Ez a fajta képernyő elsősorban az érintésre adott figyelemre méltó válaszsebességéről ismert. A képek és ikonok zökkenőmentes átmenete sokkal élvezetesebbé teszi például az edzéssorozatot a 22 sportmód egyikével vagy a légzőgyakorlat funkcióval. Bármikor megnézheti tevékenységelőzményeit az összes edzésre vonatkozó információkkal.

Mindig látható
A mindig látható funkcióval folyamatosan hozzáférhet az órához és a naptárhoz, és kiválaszthatja a tárcsázási stílust, hogy a Garett Verona mindig jól nézzen ki a kezén. Ébressze fel a képernyőt egy csuklómozdulattal, és figyelje tevékenységét, alvását vagy menstruációs ciklusát, de ami a legfontosabb, mindig legyen bekapcsolva! Ezenkívül ez a gyönyörű női okosóra az új stopperóra, ébresztőóra és időzítő egyben, és képességei messze meghaladják a hagyományos óra funkcióit.

El fogod felejteni, hogy a csuklódon van
A Garett Verona okosóra egy ultravékony kialakítás, amely hihetetlenül könnyű a legújabb technológiák, például az 1.3 hüvelykes AMOLED kijelző használata miatt. Ezáltal a készülék rendkívül modernnek és stílusosnak tűnik, anélkül, hogy megterhelné a csuklóját, így kellemes viseletet viselni. Néha még azt is elfelejtheti, hogy viseli, de nem kell aggódnia, ha esőben megy vele - IP67 vízállósági besorolása garantálja a fröccsenéssel vagy porrészecskékkel szembeni ellenállást. Nem számít, ki vagy, vagy mire van szükséged, Garett Verona megfelel az elvárásaidnak, és kiegészít minden alkotást.

Elegáns és kényelmes
Itt talál valamit az Ön számára, mivel a Garett női okosóra akár hét színes változatban is elérhető. Ez a fajta azt jelenti, hogy a készülék elegánsnak és sportosnak is tűnhet, ami pontosan így akarja. Ha eddig nem találta meg az Önnek megfelelő órát, akkor most megtalálta a megoldást. Tökéletes megjelenés, miközben távolról vezérelheti zenéjét vagy kameráját a telefonján! Érezd jól magad nélkülözhetetlen társad segítségével.

Takarítson meg energiát
Az új óra akkumulátora rendkívül tartós, így nem kell újratölteni akár hét napig tartó működéshez! Ez egy környezetbarát megoldás, amely energiát takarít meg, és gondoskodik a bolygóról is. Most már elfelejtheti, hogy folyamatosan töltőt hord a pénztárcájában, vagy ellenőrzi az akkumulátor töltöttségét, és ehelyett vérnyomásmérővel, pulzoximéterrel vagy pulzusmérővel figyelheti pulzusát és egyéb paramétereit. Csak ne felejtsd el feltölteni a saját akkumulátoraidat!



 mutass többet

Paraméterek

iOS kompatibilis Igen
Android kompatibilis Igen
Windows kompatibilis Nem
Üzemidő 4 nap - 1 hét
Vízállóság Vízálló
Wi-Fi Nem
GPS Nem
Gyroscope Nem
SIM foglalat Nem
NFC Nem
Pulzusmérő Igen
Gyorsulásmérő Nem
Üzenet és hívás kezelése Igen
Mikrofon Nem
Alvás figyelés Igen
Magasságmérő Nem
Elégetett kalória kijelzés Nem
Zene vezérlése Igen
Bluetooth Igen
Tok mérete 50x45x6,8mm mm
Kijelző mérete 1,3 "
Vízállósági szabvány IP67
 mutass többet

Hasonló termékek

Xiaomi Smart Band 7 Black

Xiaomi Smart Band 7 Black

Beszállítói raktáron
15.590 Ft
Amazfit GTR mini Midnight Black

Amazfit GTR mini Midnight Black

Beszállítói raktáron
39.330 Ft
Amazfit Bip 5 Soft Black

Amazfit Bip 5 Soft Black

Beszállítói raktáron
30.370 Ft
Samsung Galaxy Watch6 47mm Black

Samsung Galaxy Watch6 47mm Black

Beszállítói raktáron
120.180 Ft