Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Kami Doorbell Camera okos kapucsengő kamerával IP65 XMKMDBC
12.800 Ft 10.079 Ft + ÁFA
Menny.:
  Előnyeink
  •   Gyors kiszállítás
  •   Budapesti átvevőpont
  •   Hatalmas választék
  •   Több ezer termék azonnal, raktárról
  •   Bankkártyás fizetés
  •   Telefonos ügyfélszolgálat
  •   Online chat

Kami Doorbell Camera okos kapucsengő kamerával IP65 XMKMDBC

12.800 Ft 10.079 Ft + ÁFA
Menny.:
9
Elérhetőség - 
Raktáron
  • Személyes átvétel:  Ingyenes, 09.09, hétfő
  • Házhoz szállítás:  1 750 Ft-tól, 09.10, kedd
  • Csomagautomata:  990 Ft-tól, 09.10, kedd
  • Csomagpont:  1 490 Ft-tól, 09.10, kedd
  • GLS XXL házhoz szállítás:  9 990 Ft, 09.11, szerda
  • További információk
Cikkszám: 10046023
Gyártó cikkszám: XMKMDBC
0

Leírás

  • Intelligens arcfelismerés: Tudd meg, ki van az ajtónál, amint azonnali értesítésekkel érkeznek közvetlenül a Kami alkalmazáson
  • AI emberi alak felismerés: Értesítést kapsz az okostelefonon, amint emberi alak észlelhető.
  • IP65 időjárásálló: Biztosítja otthonodat éjjel és nappal, ha hó esik és, ha a nap süt. Egész évben bírja a felvételkészítést.
  • Automatikus válasz: Lejátszhat egy előre rögzített felvételt a vendégeknek, futároknak vagy betolakodóknak az ajtódban.

 

Okos arcfelismerés

Tudd pontosan, ki áll az ajtód előtt! Mentsd el a barátaid, családod arcait a Kami vagy Yi Home alkalmazásban, így ha valaki az ajtódban áll, értesítést kaphatsz róla, hogy ismerős vagy idegen az.

Könnyen megtalálhatod szeretteid videóit az intuitív arckeresési funkció segítségével, közvetlenül az okostelefonon.

*Ez a funkció a Kami Shield felhő szolgáltatás megvásárlása esetén érhető el.

 

Továbbfejlesztett emberi alak felismerés

A beépített, magas pontosságú PIR infra mozgás-, és AI emberi alak érzékelővel a kami Doorbell Camera képes értesítéseket küldeni az okostelefonodra, riasztva téged akkor, ha egy emberi alak elhalad az ajtód előtt és az okos szenzort beindítja. Az AI emberi alak-érzékelő csökkenti a vakriasztásokat, amelyeket pl. növények, állatok vagy rovarok okozhatnak, így az aktuális feladataidra fókuszálhatsz.

 

IP65 időjárásálló

A Kami Doorbell Camera IP65 tanúsított, amely azt jelenti, hogy ellenáll a zord időjárási körülményeknek is. Nem probléma, ha esik az eső, havazik vagy fúj a szél – ez a kamerás ajtócsengő zavartalanul működik. Ezen kívül ez a minősítés azt jelenti, hogy nem kell aggódnod olyan dolgok miatt, mint a por vagy a szemét.

 

Egyszerű beállítás

A Kami Doorbell Camera sokoldalú és egy sor különböző tápellátási módozattal rendelkezik. A Kami Doorbell-t USB-ről, hálózati adapterről vagy akkumulátorról is üzemeltetheted. Kiválaszthatod, hogy a Kami ajtócsengődet újratölthető akkumulátorral táplálod-e, vagy az állandó teljesítmény érdekében csatlakozol a meglévő ajtócsengő vezetékéhez. A telepítés egyszerű, így az ajtócsengő percek alatt felszerelhető.

 

24/7 professzionális monitorozási megoldás

A Kami partnerségre lépett a Cove-val, a felhasználók által első helyre értékelt otthoni biztonsági rendszert üzemeltető céggel, hogy a Cove számára a Kami Doorbell Camera elérhető legyen. Egy teljes értékű kamera és otthoni biztonsági rendszer, profik által montírozva 24/7. A Cove-exkluzív RapidSOS sürgősségi intézkedés csökkentheti a vészhelyzeti reagálási idő becsült 3-4 perc*

* Európában NEM ELÉRHETŐ funkció (USA only)

 

Élvezd a korlátlan videó felvételi lehetőséget és rögzítsd a pillanatokat teljes hosszában a Kami Shield felhő szolgáltatás segítségével. Rugalmas felhőtárolási lehetőség áll rendelkezésre.

A havi vagy éves előfizetési opciók egyikére való feliratkozással megtekintheted és tárolhatod a kamera által rögzített összes videót, legfeljebb 30 napig (a legrégebbi videó automatikusan felülíródik a legújabbal). A csak mozgásra elinduló és a folyamatos felvételi opciók mind támogatottak. Így, ha a kamera elveszik, ellopják vagy megrongálják, minden videó védelem alatt hozzáférhető marad a felhőben. Mindig mentsd a felvételeidet lopás vagy sérülés esetére.

 

Élesítsd az arcfelismerő funkciót a Kami Doorbell kamerádon

A Kami Shield felhő szolgáltatás lehetővé teszi, hogy könnyen megtaláld szeretteit videóit az intuitív arckeresés funkció segítségével közvetlenül az okostelefonodon. Minden észlelt arcot az arcalbumban tárolja, és riasztást kapsz, amelyet 24/7-et rögzíthetsz a felhő szolgáltatás segítségével.*

* Előfizetést és feliratkozást igénylő funkció

 mutass többet

Hasonló termékek

Nanoleaf Shapes 42W PSU

Nanoleaf Shapes 42W PSU

Beszállítói raktáron
10.710 Ft