Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Samsung Galaxy Tab A9 128GB Wi-Fi Mystic Silver
84.260 Ft 66.346 Ft + ÁFA
Menny.:
  Előnyeink
  •   Gyors kiszállítás
  •   Budapesti átvevőpont
  •   Hatalmas választék
  •   Több ezer termék azonnal, raktárról
  •   Bankkártyás fizetés
  •   Telefonos ügyfélszolgálat
  •   Online chat

Samsung Galaxy Tab A9 128GB Wi-Fi Mystic Silver

84.260 Ft 66.346 Ft + ÁFA
Menny.:
13
Elérhetőség - 
Beszállítói raktáron
  • Személyes átvétel:  Ingyenes,
  • Házhoz szállítás:  1 750 Ft-tól,
  • Csomagautomata:  990 Ft-tól,
  • Csomagpont:  1 490 Ft-tól,
  • GLS XXL házhoz szállítás:  9 990 Ft,
  • További információk

 

Cikkszám: 10047464
Gyártó cikkszám: SM-X110NZSEEUE
0
5

Leírás

Ez a hasznos SAMSUNG Galaxy Tab A9 tablet hűséges partnered lesz, amelynek segítségével többféle feladatot is könnyedén megoldhatsz. Lehetővé teszi az internet böngészését, fényképek és videók készítését, továbbá számos praktikus alkalmazást is használhatsz, vagy játszhatsz is. A tablet 8,7" méretű kijelzővel készült, amely hasznos az üzleti utakon vagy online célokra történő használatra. Böngészhetsz az interneten, olvashatsz egy érdekes könyvet, hallgathatsz zenét és cseveghetsz barátaiddal. 8 magos MediaTek MT8781 processzor ellenőrzi az összes műveletet és funkciót. A rendszermemória mérete 8 GB. 128GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a memóriával a normál használat során semmilyen korlátozásba nem ütközöl. A megfelelő energiát 5100 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el. Ez a tablet az elsőrangú Samsung Galaxy Tab sorozathoz tartozik.
 

Fotózd le utazásod minden egyes lépését!

A tablet fényképezéshez 8Mpx felbontású főkamerát és 2Mpx szelfikamerát kínál. A rekesznyílás is befolyásolja a fénykép expozícióját. Ezen Samsung tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet biztosít, amely megkönnyíti a témára való fókuszálást és a háttér elmosását. 1080p (Full HD) 30fps felbontásra támaszkodhatsz.

A hozzáadott funkciók élvezetesebbé teszik a használatot

Élvezd az életet teljes mértékben ezzel a célszerű Samsung tablettel! A külvilággal való interakció segítésére bizonyára örömmel fogadod majd olyan praktikus érzékelők jelenlétét, mint a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő. A digitális iránytű funkció segítségével könnyebben tájékozódhatsz a városban és az úton. A tablet giroszkóppal van felszerelve, ami azt jelenti, hogy érzékeli a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt a lehető legkényelmesebb használat érdekében. Beépített fényérzékelővel rendelkezik, amely értékeli a környezeti fényszintet, és a képernyő fényerejének és kontrasztjának változtatásával automatikusan hozzáigazítja a képernyőt. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg az akkumulátorban.

 

A tablet akkumulátora elegendő üzemidőt kínál

Ezen Samsung tablet 5100 mAh kapacitású akkumulátort kínál. 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik. A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet ARM Mali G57 MC2 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez szükséges teljesítménnyel.

A praktikus Samsung tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen Samsung tablet funkcióit és műveleteit Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Androidot a nyitottsága és az elérhető programok és alkalmazások széles választéka jellemzi. A tablet rendszermemóriája 8 GB méretű, amellyel 3D-s játékokat is játszhatsz, vagy virtuális valóságot működtethetsz. 128 GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára, amelyet az igényes felhasználók számára terveztek, és nagy mennyiségű adatot is képes kezelni, még az igényes 4K videók sem fogják megállítani. Ha úgy érzed, hogy a tablet memóriája korlátoz, kiegészítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártyával.

 


Ez a nagyszerű Samsung tablet többféle kommunikációs lehetőséget tesz lehetővé

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal. A tableten lévő WiFi-vel könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel használata nélkül. A GPS lehetővé teszi az eszközök pontos helyének meghatározását a műholdak jelzései alapján. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet pontos földrajzi helyadatokat kapjon, ami hasznos a navigációhoz és egyéb helyalapú alkalmazásokhoz. A 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően élvezheted a zenehallgatást a fejhallgatóról.
 

 mutass többet

Paraméterek

Kijelzőméret 8,7 "
Kijelző típusa TFT
Kijelzőfelbontás 1340x800
Processzor Octa Core 2,2GHz
Belső memória 8 GB
HDD 128 GB
Operációs rendszer Android
Webcam Igen
Hátlapi kamera 8MP
Memóriabővítés microSD, 1024GB -ig bővíthető
USB Igen
WIFI Igen
Bluetooth Igen
HDMI Nem
microHDMI Nem
3G Nem
LTE Nem
LTE/5G Nem
Dual SIM Nem
NFC Nem
Érintőképernyő Igen
WiDi Igen
Miracast Nem
GPS Igen
G-sensor Igen
Glonass Nem
Méret 211x124,7x8mm
Akku 5100 mAh
Tömeg 332 g
Szín Silver
 mutass többet

Hasonló termékek

Honor Pad 8 12" 128GB Wi-Fi Blue

Honor Pad 8 12" 128GB Wi-Fi Blue

Beszállítói raktáron
108.330 Ft
eSTAR Hero 7" 16GB Wi-Fi Batman

eSTAR Hero 7" 16GB Wi-Fi Batman

Beszállítói raktáron
24.890 Ft