Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Tájékoztató korábbi vásárlók részére

Kedves régi PCLAND webáruház felhasználók, vásárlók!

 

Az új webáruházunk elindulásával szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a PCLAND webáruház üzemeltetését egy új vállalkozás, teljesen új szakmai csapat vette át. Cégünk nem jogutódja a PCLAND Online Kft-nek, és sosem voltunk annak tagjai. A PCLAND Online Kft 2022. július hónapban felszámolás alá került.

A PCLAND név mögött közel 20 év online jelenlét, megbízhatóság és szakmai elkötelezettség áll. Csapatunk tapasztalt informatikusokból és a számítástechnika irányába elkötelezett tagokból áll, így elhatároztuk, hogy nem engedjük a feledés homályába veszni a PCLAND nevét.

Az Info Graphic Thorn Kft – a PCLAND webáruház új tulajdonosa – egy 2001-ben alapított számítástechnikával foglalkozó vállalkozás, a tagok több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az online kereskedelem és az informatika terén. Az eddig megszerzett tudásunkat kamatoztatva szeretnénk egy új, modern kinézetű, professzionális webáruházat létrehozni, és megteremteni a legjobb vásárlói élményt minden partnerünk és megrendelőnk számára.

Az új kezdetekkel együtt fontosnak tartjuk, hogy átadjuk azt az információt, hogy a régi webáruházban vásárolt termékek garanciális ügyintézését nem tudjuk ellátni.

Azon vásárlók, akiknek a PCLAND Online Kft „f.a.”-vel szemben folyamatban lévő követelésük, garanciális panaszuk vagy igényük merül fel, a cég felszámolójához tudnak írásban fordulni, vagy a vásárolt termék gyártójának magyarországi képviseletéhez, disztribútorához.

A webáruház újraindulásával együtt lehetőséged van feliratkozni hírlevelünkre is, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb hírekről, újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.

Szeretnénk továbbá meghívni Téged a PCLAND Facebook oldalára is, ahol hamarosan friss információkat találhatsz, továbbá szakmai cikkeket és izgalmas tartalmakat osztunk meg veled hétről-hétre.

Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az izgalmas utazáson, és örömmel várunk a PCLAND webáruházban!

 

A PCLAND csapata