Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Apple iPad Pro 13
653.420 Ft 514.504 Ft + ÁFA
Menny.:
  Előnyeink
  •   Gyors kiszállítás
  •   Budapesti átvevőpont
  •   Hatalmas választék
  •   Több ezer termék azonnal, raktárról
  •   Bankkártyás fizetés
  •   Telefonos ügyfélszolgálat
  •   Online chat

Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space fekete

653.420 Ft 514.504 Ft + ÁFA
Menny.:
12
Elérhetőség - 
Központi raktáron
  • Személyes átvétel:  Ingyenes, 09.18, szerda
  • Házhoz szállítás:  1 750 Ft-tól, 09.19, csütörtök
  • Csomagautomata:  990 Ft-tól, 09.19, csütörtök
  • Csomagpont:  1 490 Ft-tól, 09.19, csütörtök
  • GLS XXL házhoz szállítás:  9 990 Ft, 09.20, péntek
  • További információk
Cikkszám: 10049248
Gyártó cikkszám: MVX23
0
1

Leírás

Vékony és vakmerő.

A vadonatúj iPad Pro elképesztő teljesítményt sűrít hihetetlenül vékony és könnyű formába, így bárhová magaddal viheted. Mind a szuperhordozható 11 hüvelykes modellel, mind az Apple eddigi legvékonyabb eszközével, a tágas kijelzőjű 13 hüvelykes iPad Próval kitolhatod az iPad lehetőségeinek határait.

A legfejlettebb kijelzőnk.

Az új Ultra Retina XDR-kijelzőben mutatkozik be a korszakalkotó tandem OLED. Extrém fényerő, hihetetlenül precíz kontraszt és egy sor fejlett technológia, köztük a ProMotion és a True Tone gondoskodik a lélegzetelállító vizuális élményről. Referenciamódban pedig nagy színpontossággal dolgozhatsz.

Hipergyors chip.

Bemutatkozik az Apple chipek új generációja, az M4, mely döbbenetes teljesítménnyel ruházza fel a különlegesen vékony és könnyű iPad Prót. Teljesen új kijelzővezérlője lenyűgöző precizitásra, színmegjelenítésre és fényerőre képes. A hardveres gyorsítású sugárkövetést használó, nagy teljesítményű GPU újraírja a játékszabályokat a grafika terén. Az M4 Neural Engineje pedig igazi AI-erőművet varázsol az iPad Próból.

iPadOS és appok. Nagyon bírják a munkát.

Az iPadOS-szel egyszerűen legyűrheted az összetettebb feladatokat, és lazán csinálhatsz bármit, amit szeretsz. Futtass profi appokat, játssz magas gépigényű játékokkal, és fogj bele bátran akár a legnagyobb kreatív projektekbe is ezzel az érintésvezérlésen alapuló, intuitív rendszerrel.

Magic Keyboard. Innováció minden billentyűben.

A Magic Keyboardon élmény gépelni és érintőpadot használni. Alumínium kéztámasszal rendelkezik, új, vékony dizájnjának köszönhetően pedig könnyen hordozható. A funkcióbillentyűsor mellett nagyobb üveg érintőpad is található rajta, mely fizikai visszajelzést ad a precizitást igénylő munkákhoz és a Multi-Touch mozdulatokhoz.

Hang, kamera, felvétel.

Vedd fel, szerkeszd és oszd meg videóidat egyetlen eszközzel, mely Pro kamerarendszert, LiDAR-szkennert, stúdióminőségű mikrofonokat és négy hangszórót ad a kezedbe. Készíts 4K-s ProRes-videofelvételeket, mutasd meg magad az új, fekvő tájolású előlapi kamerával videohívásoknál, és szkennelj dokumentumokat lényegesen jobb minőségben az AI-nak köszönhetően.

Álmodj nagyot. Csatlakozz villám­gyorsan.

Profi csatlakoztatási lehetőségeivel az iPad Pro a sokoldalúság új dimenzióját nyitja meg. Használj akár 6K-s nagy felbontású külső kijelzőket, kapcsolódj tárolóeszközökhöz Thunderbolton keresztül, és maradj mindenhol online a villámgyors Wi‑Fi 6E- és 5G-kapcsolattal.

 mutass többet

Paraméterek

Termékcsalád iPad Pro
Belső háttértár 256 GB
Kijelző átmérője 13 "
Retina kijelző Ultra Retina XDR
WiFi Wi-Fi 6/ax
Cellular Nem
Szín Space Black
 mutass többet

Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.  További információk

Hasonló termékek