Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Kobo Elipsa 2 10,3
195.450 Ft 153.898 Ft + ÁFA
Menny.:
  Előnyeink
  •   Gyors kiszállítás
  •   Budapesti átvevőpont
  •   Hatalmas választék
  •   Több ezer termék azonnal, raktárról
  •   Bankkártyás fizetés
  •   Telefonos ügyfélszolgálat
  •   Online chat

Kobo Elipsa 2 10,3" E-book olvasó 32GB Black

195.450 Ft 153.898 Ft + ÁFA
Menny.:
12
Elérhetőség - 
Központi raktáron
  • Személyes átvétel:  Ingyenes, 09.09, hétfő
  • Házhoz szállítás:  1 750 Ft-tól, 09.10, kedd
  • Csomagautomata:  990 Ft-tól, 09.10, kedd
  • Csomagpont:  1 490 Ft-tól, 09.10, kedd
  • GLS XXL házhoz szállítás:  9 990 Ft, 09.11, szerda
  • További információk
Cikkszám: 10019298
Gyártó cikkszám: KO-N605-KU-BK-K-BU

Leírás

A nagy gondolkodók számára készült és a Kobo Stylus 2-vel együtt az újonnan frissített Kobo Elipsa 2E célja, hogy segítsen összpontosítani és rendszerezni gondolatait.

Írjon közvetlenül e-könyvekre és PDF-fájlokra a Kobo Elipsa 2E továbbfejlesztett jegyzetelési élményével. Hozzon létre és rendszerezzen jegyzetfüzeteket, amelyek többet tesznek a papírnál, és exportálják őket integrált felhőszolgáltatásokkal. Olvasson és írjon kényelmesen a 10,3 hüvelykes érintőképernyőn a ComfortLight PRO funkcióval, amely csökkenti a kék fényt és enyhíti a szem megerőltetését. Hallgasson Kobo Hangoskönyveket Bluetooth  vezeték nélküli technológiával†. A 32 GB-os tárhellyel bárhová magával viheti a teljes könyvtárát és jegyzeteit. Az újrahasznosított és óceánhoz kötött műanyagból készült, a környezettudatos Kobo Elipsa megörökítésére tervezték.

Jelölje meg e-könyveit és PDF-fájljait a mellékelt Kobo Stylus 2-vel, hogy megragadja gondolatait
Ha eszébe jutnak ötletek, emelje ki, húzza alá, vagy írjon a margókra. A Kobo szabadalmaztatott jelölési technológiájával mindig látni fogja a megjegyzéseit, még akkor is, ha módosítja a betűméretet. Maradjon a pillanatban, hirdetések és zavaró tényezők nélkül.

Legyen büszke arra, hogy egy környezettudatosabb eReadert választott
A Kobo eReadersben fenntarthatóbb anyagok felhasználása iránti elkötelezettségünk részeként a Kobo Elipsa 2E újrahasznosított és óceánhoz kötődő műanyagból és újrahasznosított magnéziumötvözetből készül. A csomagolása is fenntarthatóbb.

Késő esti ötletek szemfáradtság nélkül
A Kobo Elipsa 2E nagy, kiterjedt, 10,3 hüvelykes képernyője a legújabb tükröződésmentes E Ink technológiát kínálja. A ComfortLight PRO állítható fényerőt és színhőmérsékletet tartalmaz, így csökkentheti a kék fényt, és anélkül írhat, hogy az eReader tovább ébren tartaná, mint szeretné.

Hagyd magad figyelni, és gyújts szikrát
Inspirálja kreatív elméjét, és lazítson a munkából a Kobo Hangoskönyvek meghallgatásával. Párosítsa Kobo Elipsa 2E készülékét vezeték nélküli fejhallgatójával, hangszórójával vagy autórádiójával Bluetooth vezeték nélküli technológiával.

 mutass többet

Paraméterek

Belső memória mérete 32GB
Méret 193x227x7,5mm mm
Kijelző mérete 10,3 "
Háttérvilágítás Igen
Csatolófelület USB Type-C/WiFi/Bluetooth
 mutass többet

Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.  További információk

Hasonló termékek