Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Nintendo Super Mario Bros. Wonder Switch játék (NSS6684)
20.910 Ft 16.465 Ft + ÁFA
Menny.:
  Előnyeink
  •   Gyors kiszállítás
  •   Budapesti átvevőpont
  •   Hatalmas választék
  •   Több ezer termék azonnal, raktárról
  •   Bankkártyás fizetés
  •   Telefonos ügyfélszolgálat
  •   Online chat

Nintendo Super Mario Bros. Wonder Switch játék (NSS6684)

20.910 Ft 16.465 Ft + ÁFA
Menny.:
12
Elérhetőség - 
Központi raktáron
  • Személyes átvétel:  Ingyenes, holnap
  • Házhoz szállítás:  1 750 Ft-tól, 09.23, hétfő
  • Csomagautomata:  990 Ft-tól, 09.23, hétfő
  • Csomagpont:  1 490 Ft-tól, 09.23, hétfő
  • GLS XXL házhoz szállítás:  9 990 Ft, 09.24, kedd
  • További információk

 

Cikkszám: 10049668
Gyártó cikkszám: NSS6684
0
1

Leírás

Lépten-nyomon meglepetések várnak a Super Mario Bros. Wonder játékban. Prince Florian meghívta Mariót és barátait a Flower Kingdomba, de hívatlanul egy ismerős ellenség toppan be. Bowser és csatlósai tönkreteszik a bulit, és ellopnak egy Wonder Flowert, amely Bowsert – Prince Florian kastélyával összeolvasztva – egy lebegő erőddé változtatja. Ahogy a Wonder Flower ereje futótűz gyorsasággal elterjed a királyságban, furcsa és csodálatos dolgok veszik kezdetüket. Most, hogy Castle Bowser szabadon garázdálkodik, a játékosok csatlakoznak Marióhoz és barátaihoz egy új, csodákkal teli, 2D-s oldalra görgetős kalandban, hogy megmentsék a Flower Kingdomot.

 

Egy sokszínű királyság
A Flower Kingdom hat különálló világból áll, amelyek a Petal Isles körül keringenek, így a játékosok összesen hét területet fedezhetnek fel, beleértve a szabadon bejárható nyílt területeket is.

 

A csodák világa
Az összes fő pálya egy saját Wonder Flowerrel rendelkezik, amely gyakran el van rejtve. Amikor a játékosok megérintenek egy Wonder Flowert, beindul a Wonder-effektus, amitől a pálya és a játékmenet is teljesen megváltozik. A csövek mozgásba lendülhetnek, a pálya megdőlhet, a perspektíva megváltozhat, vagy a játékosok lebeghetnek a levegőben. Még olyan Wonderek is vannak, amelyek átváltoztatják a karakteredet.

 

A teljes banda itt van
A játékosok 12 különböző karakter közül választhatnak, így Mario, Luigi, Peach, Daisy, Blue vagy Yellow Toad, sőt akár Toadette szerepébe is bújhatnak. Mindegyik szereplő pontosan ugyanúgy irányítható. Ezenkívül a játékosok választhatnak a különböző színű Yoshik és Nabbit közül is, akik nem sebződnek, így okos választást jelentenek a könnyedebb élményre vágyó játékosok számára.

 

Rengeteg Power-up
A Super Mario Bros. Wonder játékban a már ismert képességek mellett három új power-up is bemutatkozik. Az Elephant forma lehetővé teszi a játékosok számára, hogy áttörjenek a blokkokon, eltaszítsák az ellenfeleket, vagy akár vizet szívjanak fel és fröcsköljenek az ormányukkal. A Bubble formát használva a játékosok lebegő buborékokat fújhatnak, amelyekkel távolról is elfoghatják az ellenségeket. A Drill formával pedig könnyedén elbánhatnak a tüskés vagy keményfejű ellenségekkel. Ez a képesség azt is lehetővé teszi a játékosok számára, hogy beássák magukat és a talajban mozogjanak (vagy épp a mennyezeten).

 

Jelvények sokasága
A kaland előrehaladtával a játékosok számos különböző jelvényt szerezhetnek a játékon belül, amelyek mindegyike különleges képességeket ad. Használd ki a siklórepülést, a vízi sebességnövelőket, a szuper magas ugrásokat és még sok mást. Egyes jelvények hasznos bónuszokat is adnak a játékosoknak, mint például egy extra Super Mushroomot, bónuszérméket a legyőzött ellenségekért, vagy a pályákon elrejtett tárgyak észlelését segítő képességet.

 

Oszd meg a mókát
Állj össze akár három barátoddal a lokális többfős játékmódban. A játékosok feléleszthetik egymás szellemeit, vagy akár más játékosok által irányított Yoshik hátára pattanhatnak. Miközben online játszanak, a játékosok láthatják, hogy barátaik mely pályákon járnak, és csatlakozhatnak ugyanazokhoz a pályákhoz. Játssz hagyományos módon a pályákon, vagy változtass egyes pályákat versennyé. Még akkor is, ha online – de egyedül – játszol előfordulhat, hogy valós játékosok sziluettjeivel és online játékosok által elhelyezett különleges kartontáblákkal találkozhatsz. Érj hozzájuk, hogy újraéleszd őket, vagy tedd le saját kartontábládat, hogy másoknak segíts.

 

 mutass többet

Paraméterek

Típus Nintendo Switch
 mutass többet

Hasonló termékek

Playstation Gran Turismo 7 (PS4)

Playstation Gran Turismo 7 (PS4)

Beszállítói raktáron
15.040 Ft
Electronic Arts FIFA 23 (PC)

Electronic Arts FIFA 23 (PC)

Beszállítói raktáron
13.460 Ft
Electronic Arts FIFA 23 (XBOX X)

Electronic Arts FIFA 23 (XBOX X)

Beszállítói raktáron
13.460 Ft
Rebellion Sniper Elite 5 (PS5)

Rebellion Sniper Elite 5 (PS5)

Beszállítói raktáron
20.120 Ft
Nintendo Switch Pikmin 4 (NSW)

Nintendo Switch Pikmin 4 (NSW)

Beszállítói raktáron
26.510 Ft
Blizzard Diablo IV (PS4)

Blizzard Diablo IV (PS4)

Beszállítói raktáron
30.150 Ft
Nintendo Switch Miitopia (NSW)

Nintendo Switch Miitopia (NSW)

Beszállítói raktáron
18.570 Ft