Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Gigabyte - Gaming Laptopok és Innováció

A Gigabyte egy szilárd hátterű és hosszú múltra visszatekintő, világszerte elismert innovatív vállalat, amely elsősorban kiemelkedő minőségű számítástechnikai termékeiről ismert. Portfóliójában megtalálhatók a teljesség igénye nélkül alaplapok, memóriamodulok, háttértárolók, grafikus kártyák, perifériák és kábelek, valamint a gamer laptopok is.

A Gigabyte közel 40 éve jelen van a számítástechnikai piacon, és folyamatos innovációkkal fejleszti a számítógépes alkatrészeket, perifériákat és kiegészítőket. A vállalat olyan technológiák terjedéséhez járult hozzá, mint az USB csatoló és az RGB LED fények alkalmazása.

Gigabyte logó

A gamer laptopok kiemelt és különleges helyet foglalnak el a Gigabyte termékek között, mivel kiemelkedő teljesítményt kínálnak a játékosoknak és a szórakoztatás iránt érdeklődőknek.

A Gigabyte a számítógépes játékok és a teljesítmény iránti szenvedély elkötelezettjeinek kínálja az új gamer laptop családot, amely több kiemelkedő innovációt tartalmaz.

A G5 MF, G5 KF és AORUS 15 9KF gaming laptopjai mindent tudnak, amire egy játékosnak szüksége van: erős teljesítményt, kiváló grafikus képességeket és megbízhatóságot.

Gigabyte G5 MF-E2HU313SD

A G5 MF-E2HU313SD egy kompakt gaming laptop, amely könnyen hordozható, de erőteljes teljesítményt kínál. Az erős processzor és grafikus kártyák gyorsan futtatják a legújabb játékokat, és a hatékony hűtés biztosítja a hosszú játékmenetek zavartalan élményét. Az RGB világítás és a korszerű dizájn pedig stílust kölcsönöznek az eszköznek.

Képernyőátló:
15,6
Felbontás:
1920 x 1080
Videókártya:
GeForce RTX 4050 6GB
Bluetooth:
Igen
Mermória:
16GB
Súly:
2,08 Kg
Billentyűzet megvilágítás:
Igen
Hálózat:
Gigabit

Gigabyte G5 KF-E3HU313SD

A G5 KF-E3HU313SD egy további erős játékos a Gigabyte laptop kínálatában. Nagyszerű választás azoknak, akik kompromisszumok nélküli játékélményt keresnek. Kiemelkedő teljesítménye és hatékony hűtése hosszú órákig biztosítja a zökkenőmentes játékot.

Képernyőátló:
15,6
Felbontás:
1920 x 1080
Videókártya:
GeForce RTX 4060 8GB
Bluetooth:
Igen
Mermória:
16GB
Súly:
2,08 Kg
Billentyűzet megvilágítás:
Igen
Hálózat:
Gigabit

Gigabyte AORUS 15 9KF-E3EE383SH

Az AORUS 15 9KF-E3EE383SH a legigényesebb játékosoknak szól. Az erős hardver és az elképesztő kijelző kifinomult játékélményt nyújt. Az egyedi funkciók, mint például a mechanikus billentyűzet és a nagy kapacitású akkumulátor, tovább javítják a felhasználói élményt. Ez a laptop a teljesítmény és az exkluzivitás csúcsa.

Képernyőátló:
15,6
Felbontás:
1920 x 1080
Videókártya:
GeForce RTX 4060 8GB
Mermória:
8GB
Hálózat:
Gigabit
WLAN:
Igen
Bluetooth:
Igen
Súly:
2,3 Kg