Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Redragon - A jövő élménye mindenki számára

A Redragon több, mint 10 éves múlttal rendelkező számítógép perifériákkal foglalkozó gyártó, melynek célközönsége elsősorban a gamer felhasználók. Termékpalettája igen széleskörű, köztük egerek, billentyűzetek, hangfalak, fejhallgatók, és még további termékek. A perifériák minőségét bizonyítja, hogy a Redragon 2 év garanciét vállal termékeire.

A gyártó termékeit megfizethető ár és a kiváló minőségű anyagok jellemzik, valamint fő ismérve az RGB LED világítás. Perifériáik könnyen testre szabhatóak a programozható gombokkal, illetve makrók programozásával egész rutinokat lehet velük kialítani, így teljesen illeszkedni fog a tulajdonosa igényeihez.

A Redragon egy viszonylag fiatal gyártó, így nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a termékeik jó ár-érték aránya mellett folyamatosan megbízható minőségű legyen. Emellett fontosnak tarják még azt is, hogy folyamatosan lépést tartsanak a technológiai fejlesztésekkel, így kielégítik a teljesítménybeli elvárásokat is. A fentiek eredményeképpen termékeik alapvetően gamerek számára lettek tervezve, de tökéletesen megfelelnek a mindennapi felhasználáshoz is.

Egerek

A Redragon sok egér modellel rendelkezik, de mindegyiknek megvan az egyedi tulajdonsága, amely megkülönbözteti a többitől, azonban pár dologban egyeznek, mint például a kényelmes, ergonomikus kialakítás és a tartósság. A legtöbb egér rendelkezik RGB LED világítással, amelyek szín és effekt szinten beállíthatók, valamint programozható gombok is megtalálhatók rajtuk. Bizonyos modellek ambidextrous kialakítással rendelkeznek, azaz mindkét kézre használhatók.

Kiemelt Redragon egereink

Redragon Cobra vezetékes egér

Redragon Sniper Pro vezeték nélküli egér

Redragon Phaser vezetékes egér

Redragon Nemeanlion 2 vezetékes egér

Billentyűzetek

A Redragon billentyűzetek ergonomikus kialakítása, és a minőségi anyagok hosszútávú használatot eredményeznek. Egyes modellek vezeték nélküli technológiával kerültek piacra, valamint a ma már népszerű multimédiás gombok és gyorsgombok is megkönnyítik a mindennapi felhasználást. A gamerek körében népszerű RGB LED világítás természetesen minden model fő ismérve, illetve mechanikus billentyűzeteik különböző switchekkel kaphatók. Megfizethető árukat is figyelembe véve A Redragon billentyűzetei kiváló alternatívát nyújtanak a prémium márkák helyett.

Kiemelt Redragon billentyűzeteink

Redragon K585 Gaming billentyűzet + M721-Pro egér

Redragon Kumara RGB Mechanikus billentyűzet RED SWITCH

Redragon Amsa-Pro RGB Mechanikus billentyűzet BLUE SWITCH

Redragon Kumara RGB Mechanikus billentyűzet RED SWITCH

Fejhallgatók

A Redragon fejhallgatók vezérlése könnyű, és egyszerű használatot nyújt munka vagy játék közben, emiatt igen népszerű bármilyen felhasználó számára. A kiváló hangminősége és zajszűrése, beépített mikrofonja, és kényelmes kialakítása bármilyen felhasználásra tökéletes választás.

Kiemelt Redragon fejhallgatóink

Redragon Pandora 2 Gaming fejhallgató

Redragon Ares Gaming fejhallgató

Redragon HYLAS fejhallgató

Redragon Themis fejhallgató

További kiemelt Redragon termékeink

Redragon Capricorn egérpad

Redragon Scepter Pro Headset állvány

Redragon Air hangszóró

Redragon Quasar2 Gaming mikrofon